Oproepen uit het netwerk


Oproep: Penningmeester gezocht voor Centrum voor DierMens Studies

Het centrum voor DierMens Studies is nog op zoek naar een penningmeester. Stuur ons een e-mail met korte motivatie en CV naar info@animalhumanstudies.nl


Oproep: documentairemaker zoekt biologen over spiegeltest

Mijn naam is Sebastian Mulder en ik werk als Documentaire Regisseur voor diverse omroepen. Ik wil een intieme en poëtische korte documentaire maken waarin dierenzichzelf (voor het eerst) in een spiegel aanschouwen. Voor een documentaire ben ik specifiek op zoek biologen, dierenverzorgers, filosofen en/of andere geïnteresseerde die een samenwerking aan zou willen gaan. Ik ben erg benieuwd hoe er vanuit verschillende expertises gekeken wordt naar dierlijk gedrag voor spiegels en het interpreteren van dit gedrag, met alle gevaren (antropomorfisme) van dien. Niet louter voor deelname aan de documentaire maar ook om beter te leren wat zelfbewustzijn precies is, en hoe dit bij mens en dier verschilt en overeenkomt.  

Neem bij interesse contact op met Sebastian Mulder: sebastianlevimulder@gmail.com, 06-18412819


Ook een oproep plaatsen?

Zoek je een stage of juist een stagiair? Wil je een interessante vacature delen? Zoek je een begeleider of iemand die jij kunt begeleiden? Of heb je een andere oproep voor het netwerk? Vul het onderstaande formulier in.